دستگاه شکلات زن خرما جهت روکش کردن خرما با شکلات مورد استفاده قرار می گیرد. محصول خرما بعد از عملیات فرآوری (شستشو خشک کردن) وارد این دستگاه شده و مایع شکلات به صورت مذاب روی محصول ریخته می شود. بعد از خروج از این دستگاه وارد دستگاه نوار سرد کن شده و خنک می گردد و پس از آن آماده بسته بندی می باشد. این دستگاه در خطوط مختلف صنایع غذایی مثل خط تولید بیسکویت، کیک، انواع شیرینی جات نیز کاربرد دارد.

ابعاد: طول 120 عرض 110 ارتفاع 170 سانتیمتر
جنس بدنه: استنلس استیل
نوع عملکرد: الکترومکانیک
برق مصرفی: سه فاز 380 ولت
ظرفیت: تولید 250 کیلو درساعت

  1. دارای هاپر افقی جهت ایجاد پرده شکلات
  2. ایجاد پرده هوا جهت تنظیم میزان لایه شکلات وگرفتن شکلات اضافی
  3. قابلیت شکلات زدن زیر محصول یا به طورکامل
  4. دارای مخزن نگهداری شکلات به صورت دو جداره همراه با المنت
  5. کنترل دمای مخزن با ترموستات دیجیتال
  6. تمام استیل
  7. تابلوبرق کامل با سیستم کنترل سرعت