امروزه از فرآورده های خرما در صنایع غذایی (شیرینی پزی،  حبه خرما، شکلات خرما و…..) استفاده می شود. برای تولید خمیر خرما نیاز به دستگاه خمیرزن خرما می باشد. این دستگاه با جداسازی گوشت خرما از هسته خمیر خرما را برای استفاده های مختلف تولید می کند. دارای سیستم ماردونی- توری مخصوص و موتور پرقدرت می باشد. این دستگاه در دو مدل اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید می گردد.

ابعاد: طول 100 عرض 100 ارتفاع 140 سانتیمتر
جنس بدنه:شاسی آهن با پوشش الکترواستاتیک  مخازن استیل
نوع عملکرد:الکترومکانیک
برق مصرفی:سه فاز 380 ولت
ظرفیت:50-100 کیلو در ساعت

  1. توانایی خمیرکردن انواع خرما (خشک، نیمه خشک، تر و..)
  2. اپراتوری آسان
  3. قابل ساخت در ظرفیتهای گوناگون